OLOT MOTOR, concessionari oficial Nissan a Olot, guanya l'onzè premi Global Award

  • Bruno Mattucci, Conseller Director General de Nissan Iberia, ha fet entrega del trofeu que acredita a Olot Motor com a guanyador del premi.
  • El Nissan Global Awards distingeix cada any l'èlit de la Red Nissan a escala global.
  • Només 160 concessionaris dels més de 4.000 que té Nissan a tot el món han aconseguit aquest guardó.
  • Aquest és l'onzè guardó que reb Olot motor, que si es té en compte el sistema anterior de premis, seria el concessionari Nissan més guardonat de tot el món i de la història de Nissan.
  • Bruno Mattucci va avançar les possibilitats de creixement al mercat pel 2021.


Olot (Girona), 8 de febrer de 2021 - Olot Motor, concessionari oficial de la marca Nissan a Olot, ha rebut l'onzè trofeu que acredita el nostre concessionari com el guanyador del premi Nissan Global Awards 2019 i que degut a la pandèmia no es va poder entregar abans.

Aquest premi és el més important que desde la centrar de Nissan al Japó, Nissan Motor Co. s'otorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 160 concessionaris dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat aquest any els difícils reptes que el Global Awards plantejava. Per Olot Motor és l'onzè Nissan Global Awards, el que l'acredita com el concessionari més laurejat de tot el món de la marca i de la història de Nissan.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no sols exigeix superar el percentatge de la mitja nacional de vendes a tots els canals, sinó que també exigeix els millor índex de satisfacció dels clients en el procès de vendes així com en el servei de postvenda, entre altres requisits. Per això solament l'aconsegueixen els millor de cada país del món.

A l'acte virtual d'entrega del premi. Bruno Mattucci ha declarat : "Arribar al cim és difícil, però encar ho és més mantenir-s'hi durant tant de temps como ho està fent Olot. Sens dubte, ser el concessionari més premitar del món és un orgull per la marca i pels que treballem en ella.".

A pesar dels bons resultats fins el moment, Bruno Mattucci, va posar el foco d'atenció a les oportunitats de creixement per la marca en aquest any 2021: "Aquest any es preveu un creixement del marcat del 30% que hem d'aprofitar, a més l'antiguitat de la mitja a la pronvíncia és de 12 anys, és necessari renovar el parc, també el mercat espanyol està per sota de mitja europea en quant a matricularcions per cada 1.000 habitants al que s'ha d'afegir que 2021 serà l'any de l'electrificació i dels crossovers on Niisan és pionera.

Tindrem nous productes com Qashqai i Ariya, a més de tenir a disposició del gran públic noves tecnologies com e-Power, e-Force o ProPILOT amb Navi-link per avançar cap a la conducció autònoma. Aquest cóctel de circumstàncies, fa que la marca reafirmi el seu compromís amb Espanya i amb aquesta zona. Som optimistes per aquest any 2021 i necessitem més que mai que el Govern aposti per un sector que crea valor afegit amb nous plans de renovació que funcionin o mesures fiscals com la reducció de l'IVA pels vehícles electrificats.".

Per la seva part, Jordi Teixidor, gerent d'Olot Motor, ha declarat durant la cerimònia de l'entrega del premi "És increible haver guanyat de nou el Nissan Global Award i més encara reptir com el concessionari Nissan més premiat a tot el món. Tots els que formem Olot Motor ens en sentim orgullosos. Els nivells de qualitat son majors, però també ho són les exigències dels nostres clients. per això, rebre aquest premi ens col.loca al camí adequat.".