És la dotzena vegada que rep aquesta distincióHa estat guardonat novament amb el premi Nissan Iberia Award 2021

Olot Motor ha estat guardonat amb el Nissan Iberia Award 2021, que l'acredita com el concessionari amb millors estadístiques del servei de venda i post-venda de l'Estat Espanyol. La casa matriu japonesa ha decidit aquest any repartir-lo per zones a causa de la Covid-19, però els números del concessionari el situen també com el millor a escala mundial. Cal recordar que Olot Motor ha estat reconegut onze vegades com a millor concessionari Nissan del món. El conseller i director general de Nissan Iberia, Bruno Mattucci, remarca que la valoració de 9,7 en servei postvenda és una xifra que distingeix especialment el concessionari garrotxí. A més, indica que aquestes xifres són especialment rellevants en el context de crisi per la Covid i les dificultats en el transport de mercaderies i en el proveïment de components i recanvis del sector.

Mattucci lamenta que s'hagi interpretat el tancament de la fàbrica de Barcelona com un indici que Nissan abandona Catalunya. Ell mateix va avançar que estan treballant en un model de cotxe 100% elèctric concebut com un emmagatzemador d'eneriga i que reportarà 1.000 euros a l'any a una família que faci 15.000 quilòmetres anuals. A més, diu que hi faran la transició amb models Xtrail i Qashqai híbrids en què el motor de benzina només servirà per carregar la bateria per no dependre d'una xarxa de càrrega encara poc estesa.

Finalment, va anunciar que potenciaran la xarxa de concessionaris, per la proximitat amb els clients i el coneixement del mercat que tenen.